Úvod » Zápisy ze zápasů PLLH

16. kolo PLLH, Hockey sport shop - HC Renegades 3:1

publikováno 12.02.2016

Z pohledu na tabulku jsme tento bodově velmi důležitý zápas bohužel prohráli. V tomto celkem vyrovnaném zápase jsme nedokázali proměnit spoustu šancí. Třetiny 0:1, 2:0 a 1:0.

velké logo klubu Hockey sport shop Farma         

 

Zprávy z Joe Louis Areny :)

V pondělí 8.2. jsme sehráli 15té kolo PLLH, kdy jsme jako hosté doputovali do nám dobře známé Ice Areny v Letňanech na nám dobře známý led, ale o půl hodiny později nežli obvykle jako hosté v utkání proti Hockey Sport shop Farma

Soupeř, který nás v první polovině soutěže hodně potrápil, se na nás připravil v nejsilnější sestavě, takže o zápasový náboj bylo postaráno ještě před vhozením úvodního buly. 

Ještě jednu past na nás soupeř připravil ve snaze mač co nejvíce znepříjemnit - a to šatnu číslo 6, která je od ledové plochy tak daleko, že na střídačku již mužstvo přichází vyčerpané po pochodovém cvičení

Renegádům ale tyto překážky nevadily a s navrátilci Stenlim a TomášemD jsme se vrhli do předzápasové rozcvičky a následně do samotného zápasu. 

Zápas začal svižně (pokolikáté již), soupeř se ale tentokrát stáhnul strategicky více do obrany, takže na hřišti opticky vládli Renegádi

Jako důkaz mých slov jsme si po několika střelách vybojovali i přesilovku za podražení a soupeře, podle zvyku z posledních zápasů, jsme zadarmo povozili na našem přesilovkovém kolotoči

První lajna nepustila soupeře z obranného pásma a druhá (opět poskládaná speciálně na power-play) zúročila následně kolotoč i gólově. 

Po usazení se v pásmu putovala nahrávka od TomášeD na pravém mantinelu (žabka naplocho ve stylu flying saucer)  k Vláďovi na středu modré, čtveřice soupeře se nestačila pootočit a vydláždila tak dálnici pro střelu, kterou zřejmě Stenli tečoval a Pavel dorážel a výsledkem bylo vedení 1:0

První třetinu jsme dohráli aktivně, útok střídal útok a přes občasné ohrožení výborně a jistě chytajícího Jamese střelami z vrcholu kruhů (hlavně od agilně hrajícího hráče soupeře č. 7) se soupeř na důraznější odpověď nezmohl. 

Jaké bylo pak naše rozčarování, když ve druhé třetině nejdříve sedmička soupeře po úniku skórovala vyrovnávací branku na 1:1 (propadnutí se snažil zachránit vracející se HonzaŠ, ale zkušený hráč soupeře si počkal na jeho pád do předpokládané střely, zpětnou kličkou se uvolnil, naznačil kličku do forhendu a po Jamesově vyjetí zakončil bekhendem do prázdné brány) a později i na 2:1, kdy po přečíslení dorážel Jamesem vyraženou střelu útočník soupeře do prázné brány. 

Mezitím z bylo z naší strany vysláno mnoho střel a sehráno mnoho útočných akcí, ale brankář soupeře byl vždy na místě, puky se k našim hráčům prostě neodrážely a když už se odrazily, tak dorážky končily na bruslích nebo hokejkách soupeře. 

Do třetí třetiny jsme tedy vstoupili za neoříznivého stavu a s odhodláním hodit druhé dějství za hlavu a poprat se o vyrovnání, případně o vítězství. 

Šancí bylo mnoho, hráli jsme přesilovky, oslabení i hru 4 na 4, ale jediný gól ve třetí periodě dal opět soupeř dorážkou ubráněné akce z nepokryté druhé vlny. Ve finále jsme prohráli 3:1, ale nemyslím si, že jsme byli horším týmem, ale spíše tím méně šťastným. 

James jako gólman předvedl skvělý výkon, pochytal spoustu střel soupeře, puky se od něj neodrážely a svým jistým výkonem podporoval hru celého týmu. 

Obrany se snažily, útoky oplývaly aktivitou, když budeme v tomto tempu hrát v dalších zápasech, určitě budeme vítězit

Na závěr bych chtěl vzdát hold obětavosti třetí lajny, která byla ochotna na svůj úkor poštět na led speciální formace, věřím, že v dalších (jednodušších) zápasech si svůj ice-time doženou.

Vláďa#76

 

Pozitiva:

  • Opálení, odpočatí a vysmátí Stenli a TomášD po měsících zpět v sestavě.
  • Vypracovali jsme si spousta skvělejch šancí.
  • Třetí lajna opět nedostala gól.
  • James super výkon v kase.
  • Bojovali jsme do poslední minuty.

Negativa:

  • Šance opět nedokážeme proměňovat a to nás pak opět stojí body.
  • Nedokázali jsme uhlídat dva elitní hráče soupeře, kteří zápas rozhodli.
  • Opět příliš mnoho vyloučení a oslabení, víc než 5 našich hráčů dlouho sedí.
  • Prohráli jsme!!!
  • Nejspíš definitivně ztrácíme šanci na umístění do 3. místa v tabulce.

Jaro#82

 

SESTAVA:  

GOLMAN:

  • James

1. PĚTKA:

  • Jíňa, AdamM, HonzaŠ, Žemla, Profesor

2. PĚTKA:

  • Vláďa, Kuba, TomášD, kombe#21, Stenli

3. PĚTKA:

  • HonzaB, Pavel, Áda, Jaro, Davík

 

GÓLY:  

1. třetina

  • 0:1 Pavel (Vláďa) naše přesilovka 4 na 5

2. třetina

  • 1:1
  • 2:1 

3. třetina

  • 3:1 

 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil magpie#82 | 12.02.2016 18:20
Už vím, co znamená BIG SHIT

Kategorie: hokej - lední

Návštěv: 136227
Dnes: 8
Online: 2

Naši sponzoři a partneři
  • Maskot MS 2015

Aktualita

PLLH 2022/2023 10. kolo | HC Sněhuláci Praha - HC RENEGADES
Shrnutí 10. zápasu PLLH od našeho zpravodaje Vládi B. přímo z místa dění :)

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce

Anketa

Příští zápas:

  Vyhrajeme!
2 (50,0%)

  Vyhrajeme! Tak určitěééé ...
2 (50,0%)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace